Rahnu loobus Pekingi pileti püüdmisest

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Rahnu Rakveres starti ei tulnud.
Kristjan Rahnu Rakveres starti ei tulnud. Foto: Toomas Huik

Kümnevõistlejad Andres Raja, Madis Kallas ja Mikk Joorits kinnitasid täna Eesti Kergejõustikuliidule, et soovivad väljaspool arvestust startida homme ja ülehomme Rakveres toimuvatel noorte Eesti meistrivõistlustel mitmevõistluses.

Algselt Rakveres starti tulla plaaninud Kristjan Rahnu loobus võistlusest üksikalade Eesti meistrivõistlustel taas välja löönud seljavigastuse tõttu, teatab Eesti Kergejõustikuliit.

Eesti Kergejõustikuliidu peatreeneri Aivo Normak kinnitas, et homme algav võistlus on Eesti kümnevõistlejatele viimaseks võimaluseks olümpiamängude A-normi täitmiseks. «Lõplik nimekiri Pekingis võistlevatest Eesti kümnevõistlejatest selgub 25. juuli õhtul,» kommenteeris Normak.

Hetkel on ainsa kümnevõistlejana olümpiapileti lunastanud Mikk Pahapill, kes kogus kümme päeva tagasi Rakvere staadionil toimunud Eesti mitmevõistluse meistrivõistlustel 8117 punkti.

Homme võistlustulle astuvatest sportlastest on sel hooajal 8000 punktile kõige lähemal olnud Andres Raja, kel jäi tänavu juuni lõpus Hollandis OMi A-normist puudu vaid 36 punkti. Madis Kallase jaoks on Rakvere võistlus juba hooaja neljas kümnevõistlus.

Sel aastal üksikaladel võistelnud Mikk Joorits on oma isikliku rekordi 7641 punkti püstitanud samuti Rakvere staadionil 2005. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles