Spordi aastapreemia said Balta ja Veerpalu

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaver ka Andrus Veerpalu.
Mati Alaver ka Andrus Veerpalu. Foto: Toomas Huik

Riik annab neljale sporditegelasele eelmise aasta saavutuste eest 150 000-kroonise aastapreemia, sama suure summa jagavad omavahel ka sõudjad Allar Raja ja Kaspar Taimsoo.


Riiklikud spordi aastapreemiad 2009. aasta tulemuste eest said:

Andrus Veerpalu - kuldmedali võitmise eest 2009. aasta suusatamise maailmameistrivõistlustel.

Mati Alaver - tulemusliku töö eest treenerina maailmameister Andrus Veerpalu ettevalmistamisel 2009. aasta suusatamise maailmameistrivõistlusteks

Ksenija Balta - kuldmedali võitmise eest kaugushüppes 2009. aasta Euroopa sisemeistrivõistlustel kergejõustikus.

Allar Raja ja Kaspar Taimsoo - sõudmise Euroopa meistrivõistluste kuldmedali ja maailmameistrivõistluste pronksmedali võitmise eest 2009. aastal paarisaerulise kahepaadi meeskonnas.

Mati Lilliallik - silmapaistva ja tulemusliku tegevuse eest spordivõistluste korraldajana.

50 000 krooni suuruse noore sportlase preemia määrati Kardo Ploomipuule invaujumise Euroopa meistrivõistluste kuld- ja maailmameistrivõistluste hõbemedali võitmise eest 2009. aastal.

Valitsus kinnitas spordivaldkonna riiklikud preemiad oma tänasel istungil ning need antakse laureaatidele üle vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles