Mallorcal külmetanud Kriit haigestus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Kriit
Kalle Kriit Foto: Cofidis

Teisipäeval Mallorcal peetud võidusõidul külmetanud Cofidise jalgrattur Kalle Kriit läks eile küll starti, kuid katkestas.

Kriit kirjutab oma blogis: «Oeh, seda kartsin kõige rohkem ja nii ta kahjuks läks kah. Eile hommikul oli olukord natsa rõõmsam. Olin päris hästi taastunud teisipäevasest hullust päevast ja meel oli rõõmus, et pääsesin hullemast. Sõidu alguses sain aga aru, et seis pole hea. Lihased olid jube kanged ja hingamine oli kinni. Lisaks tegi valu selg. Teisipäeval viimasel laskumisel olid seljalihased külmast jube valusad. Esimene mägi hakkas 90. kilomeetril ja mõistsin, et midagi on valesti ja keerasin toidupunktis autosse. Pärast seda hakkas kurk kraapima ja kui hotelli jõudsin, oli haigus tõsiasi. Kuna meil arsti sellel tuuril kaasas pole, siis masöör helistas talle ja sain kohe vajalikud rohud. Kurk on valus, pea paks ja väike kõha-nohu. Täna ma starti ei läinud. Praegu on kõige tähtsam jalad alla saada. Homme on pikk reisipäev koju ja saab siis saab õigesti ravima hakata. Kui kurk läheb hullemaks, hakkan kohe antibiootikume võtma. Ootan veel sellege, sest antibiootikumikuur paneb tavaliselt vormile paraja paugu. Loodan, et nii ei lähe, sest enesetunne on viimased nädalad hea olnud ja veebruari teises pooles on tähtsad võistlused tulemas. Oleme meeskonnas kolmekesi haiged siin. Olukord on nukker, sest eelmisel nädalal sõitis üks meeskond meil Prantsusmaal tuuri ja ka seal said kolm-neli sõitjat viiruse. Selle talve külmad ilmad murravad kõvasti mehi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles