Pahapill ja Raja püüavad sise-MMi pääset

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill (vasakul) ja Andres Raja.
Mikk Pahapill (vasakul) ja Andres Raja. Foto: Toomas Huik

Täna ja homme toimuvad Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis mitmevõistluse Eesti talvised meistrivõistlused, kus tõotab tulla põnev lahing märtsis Dohas peetavate sisemaailmameistrivõistluste pääsmete eest.

Lisaks eestlastele teevad võistlusel kaasa 12 välisriikide sportlast, neist nimekaimad on külalised on Tallinna saabunud Kuubast.

Kolmest osalevast kuubalasest väärib enim tähelepanu Leonel Suarez, kes võitis Pekingi olümpiamängudel kümnevõistluses pronksmedali ning mullu Berliini MMil hõbeda. Suarez kindlustas pääsu Dohasse juba eelmisel suvel.

Seega heitlevad MM-pileti eest peamiselt kuubalased Yordani Garcia ja Yunior Diaz ning eestlased Mikk Pahapill ja Andres Raja.

«Tiheda konkurentsi pärast sise-MMi pääsmete jagamisel ma endale lisapingeid ei tekita. Tean, et vorm on hea ja usun, et suudan Kuldliiga raames toimunud mitmevõistlusel näidatud tulemusi parandada. Ettevalmistus võistluseks on sujunud väga hästi ja käesoleva talvehooaja esimene vormi tipp on seatud just selleks võistluseks,» kirjeldas oma ootusi ja võimalusi Pahapill. «Võistlusel osalevate kuubalaste tase on kõrge ja usun, et see muudab võistluse oluliselt huvitamaks. Kuubalased on kiired ja võimsad, eestlased on paremad tehnilistel aladel. Eks näeb, kes peale jääb ja kas selle võistluse tulemuste põhjal ka MMi pääsmeid jagatakse.»

Postimees.ee toob tulemused jooksvalt lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles