Aivar Rehemaa: see oli hooaja kõige kehvem sõit

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Aivar Rehemaa.
Pettunud Aivar Rehemaa. Foto: Raigo Pajula

Kuigi Aivar Rehemaa lootis meeste 15 km vabatehnikasõidu eel, et suudab näidata hooaja parimat tulemust, pidi ta leppima halva enesetunde ning 51. kohaga. Võitjale Dario Colognale kaotas ta 2.37,2.


«Sellise sõidu pärast tuleb ainult häbi tunda,» sõnas väga-väga pettunud olekuga Rehemaa. «Lootsin tõesti head tulemust, aga läks vastupidi. Emotsiooni pealt ei taha ma juhtunu kohta midagi öelda.»



Rehemaa sõnul polnud esimesed kilomeetrid kuigi hullud, ent mida rohkem kilomeetreid kogunes, seda viletsamaks asi läks. Samas ei kavatse Rehemaa ebaõnnestumise pärast liialt põdeda. Ta meenutas aastatagust Libereci MMi, kus ta oli esimesel distantsil alles 37., ent viimases sõidus murdis end esikümne piirile.



Tegelikult on kogu tänavune hooaeg möödunud Rehemaa jaoks ebaõnnestumise lainel. Eile käis tal korraks peast läbi mõte, et jätab olümpial vahepealsed distantsid sõitmata ning keskendub viimasel päeval sõidetavaks maratoniks. «Räägime treeneriga asjad läbi, kuid ilmselt lähen ikka suusavahetusega sõidus starti,» lubas ta.



Suurvõistluste debütant Karel Tammjärv kaotas Rehemaale veel poolteist minutit ning oli 67. Noor suusamees möönis, et päevad pole vennad ning mõni nädal tagasi omaealiste MMil kogetud vorm pole säilinud.



Cologna järel noppis hõbeda itaallane Pietro Piller Cottrer, pronksi sai tšehh Lukas Bauer.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles