Walesi koondise peatreener: Real on Bale'i valesti kohelnud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Walesi jalgpallikoondise peatreener Chris Coleman kritiseeris sel suvel Gareth Bale'i koduklubiks saanud Madridi Reali ning väitis, et Hispaania gigant pole noort ründestaari õigesti kohelnud.

Bale on hetkel vasaku reielihase vigastuse tõttu mängupausil ning peab seetõttu vahele jätma ka Walesi koondise kohtumised Makedoonia ning Belgiaga. Walesi peatreeneri Colemani sõnul on Bale'i vigastuses ja vormis süüdi Madridi Reali klubi.

«Ma ei ole üllatunud, sest ütlesin algusest peale, et algus on olnud Bale'i jaoks raske - tal ei olnud hooajaeelset ettevalmistust ning ta visati kohe võõras kohas vette,» kommenteeris Coleman Reali käitumist.

«Ma ei kritiseeriks kunagi teist peatreenerit - Carlo Ancelotti on suurepärane peatreener -, aga Hispaania liiga jalgpall on Inglismaa liiga vutist tempo poolest erinev. Ma mõistan arusaama, et Inglismaa liiga on kõige kiirem ja dünaamilisem. Seda see ongi ning võib-olla Carlo arvaski seetõttu, et Gareth saab Hispaania liigaga kohe hakkama, sest ta on supersportlane. Samas viimase koondiselaagri ajal ma ütlesin, et Bale ei ole selleks veel vormis,» vahendas Colemani sõnu portaal Goal.com

Reali suurost Bale on käinud seni Madridi klubi eest väljakul vaid kolm korda ja saanud kirja ühe värava.

Walesi koondis mängib Makedooniaga järgmisel reedel ning 15. oktoobril Belgiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles