Suusaturg pälvis huvi juba enne avamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluselt Säästuaja suusaturult soetas endale suusad ka Klubi Tartu maraton juht Indrek Kelk. Tänavu osales ta nendega maratoni juubeliürituste retrosõidul.
Mulluselt Säästuaja suusaturult soetas endale suusad ka Klubi Tartu maraton juht Indrek Kelk. Tänavu osales ta nendega maratoni juubeliürituste retrosõidul. Foto: Sille Annuk.

Reedel kell 9 käivitub Tartu maratoni võistluskeskuses Maaülikooli spordihoones juba teine säästuaja suusaturg.
Eelmisel aastal läksid rahvale eriti hästi kaubaks lastele mõeldud suusa- ja uisuvarustus. Kuid ostjad leidus ka muule kaubale - 90% müügiks toodud asjadest osteti ära.

Neljapäevase seisuga oli turule toodud ca 70 paari suuski-uiske. Tartu Maratoni büroojuhi Epp Paali sõnul küsivad sel aastal oma kauba turule toojad mõnevõrra kõrgemat hinda kui mullu. «Kui eelmisel aastal oli palju kaupa 50 krooniga müügis, siis tänavu küsitakse juba 150 krooni,» kirjeldas ta.


Eks nõudmise-pakkumise vahekord näita, kuivõrd müüjate soovid õigustatud on. Realiseerimata kraamile peab järgi tulema hiljemalt 26.veebruaril.


«Me tahame pakkuda ikkagi kapikoristusvarianti, et inimestel oleks pigem andmis- kui saamisrõõmu,» ütles Paal.
Huvi soodsa suusavarustuse vastu on ilmutatud juba enne turu avamist. Põhiliselt uuritakse, kas lastesuuski on müüki toodud.

«Nähtavasti on poes müüdavad lastesuusad liig suur investeering,» nentis Paal, «Mul on hea meel, et näiteks üks inimene, kes ostis oma pojale mullu suusad, tõi nad tänavu jälle turule ja lubas osta järgmised. Nii peakski see ringkäik käima.» Kui keegi soovib oma suusad niisama ära anda, saab need Klubi Tartu Maraton abil annetada Kroonuaia koolile.


Suusaturg töötab kella seitsmeni laupäeva õhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles