Norra jääkeeglimeeskonna ruudulised püksid löövad olümpial laineid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra jääkeeglimeeskonna silmapaistvad püksid.
Norra jääkeeglimeeskonna silmapaistvad püksid. Foto: AP / Scanpix

Norra curlingu- ehk jääkeeglimeeskond on tulnud heale ideele, kuidas oma alale ja sealjuures ka endale rohkem tähelepanu saada.

Nimelt kuuluvad meeste võistlusvormi juurde värvilised rombimustriga golfipüksid, mida on raske mitte märgata ja tänu sellele ongi norralased maailma meedia tähelepanu alla sattunud.

«Ma poleks osanud oodatagi, et pükste pärast võib selline kära tekkida,» tõdes üks meeskonnaliige Thomas Ulsrud.

«Tegelikult on need umbes nagu klounipüksid,» tunnistas Christoffer Svae.

Svaele jäid need kirjud püksid silma ühel golfiriideid müüval internetileheküljel (www.loudmouthgolf.com) ning ta otsustas tellimuse sisse anda.

«Tegelikult otsisin pükse Norra lipuvärvidega ehk siis pükse, kus oleks punast, sinist ja valget,» selgitas Svae. «Nädal enne olümpiat leidsingi need püksid, mida me nüüd kanname.»

Svae kinnitas, et püksid on väga mugavad ning avaldas lootust, et tänu neile otsustab ehk tavapärasest pisut rohkem inimesi jääkeeglit vaadata ning võib-olla ka ise selle spordialaga tegelema hakata.

Paljud peavad aga Norra koondise pükse naeruväärseteks. «Nägime, kuidas neli klouni mööda jääd meie poole jalutasid,» naeris Rootsi koondislane Niklas Edin. «See oli päris naljakas.»

Tõsiasi on aga see, et Loudmouthi Golfil äri õitseb ja sarnased püksid, mida norralased kannavad, lähevad nagu soojad saiad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles