Tartu maratoni 1223. lõpetanu saab uued suusad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusad.
Suusad. Foto: Liis Treimann

SEB Liising koostöös Fisheri ametliku esindajaga Eestis Patrol OY ja Klubi Tartu Maratoniga paneb välja tippklassi murdmasuusad Fischer CRS Classic inimesele, kes finišeerib Tartu Maratoni 1223-ndana.


«Pühapäeval 1223-ndana finišisse jõudjat ootavad uhiuued tippklassi suusad, koos priipääsmega järgmise aasta 40. Tartu Maratonile. Eelmise aasta maratonilt sai alguse traditsioon premeerida SEB poolt toetatavate rahvaspordiürituste 1223-ndana lõpetajaid spetsiaalse auhinnaga. Nüüd on «1223 Klubis»juba seitse liiget ning pühapäeval lisandub kaheksas ning aasta lõpuks on klubi 14-liikmeline,» tundis heameelt SEB Liisingu nõukogu esimees Indrek Julge.

39. Tartu Maratoni projektijuht Kunnar Karu sõnab, et tegemist on hea võimalusega pakkuda spordisõpradele võidurõõmu. «Koostöös SEB Liisinguga on meil hea võimalus meeldivalt üllatada tublisid rahvasportlasi, kes poodiumikohtadele ei pürgi. Lisaks heale maratonikogemusele saab keegi preemiaks veel väga kvaliteetsed klassikasuusad,» sõnab Karu ja soovib 1223. lõpetajale head libisemist ka järgmisel maratonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles