Laupäeval lustitakse Tartu maratoni lastesõitudel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
38. Tartu Maraton. Lasteüritused Tähtvere Spordipargis.
5-6-aastaste laste Tillusõit.
38. Tartu Maraton. Lasteüritused Tähtvere Spordipargis. 5-6-aastaste laste Tillusõit. Foto: Margus Ansu.

Sel laupäeval, 20. veebruaril jätkuvad 39. Tartu Maratoni spordisündmused lastesõitude näol, kuhu oodatakse kuni 2000 osalejat. TILLUsõidu distantsid on 500m kuni 1,5 km ja MINImaratonil 2,3km või 4,5km.


Tosin aastat Tartu Maratoni lasteüritusi korraldanud ja kommentaatorina tegutsenud Veljo Lamp nendib, et lastest õhkuv rõõm ja siirus muudavad ema töö väga meeldivaks.

«Nautige sündmust ja sportimist, hea tujuga liikumine on kõige alus,» soovib Lamp lastele ja lapsevanematele. Ühtlasi paneb ta lapsevanematele südamele, et suures rahvamassis kaduma minemise vältimiseks tuleks kirjutada või kinnitada pisikestele sportlastele nähtavasse kohta ka telefoninumber.

TILLUsõit ja MINImaraton toimuvad Tartus Tähtvere Spordipargis ja on kõikidele osalistele tasuta. TILLUsõidud algavad kell 11:00, MINImaratonidest saab osa võtta alates 12:00. Kõik noored spordisõbrad saavad lõpetades medali ja diplomi ning sooja teed.

Korraldajad on valmis toredat spordielamust pakkuma 2000-le lapsele.
Eelmisel aastal osales Tartu Maratoni lastesõitudel 893 last.

Laupäevased sõidud on ühtlasi ka esimene etapp Tartu MINI Nelikürituse läbimiseks, mis koosneb 39. Tartu Maratoni,28. Tartu Jooksumaratoni,  29. Tartu Rattaralli ja  13. Tartu Rattamaratoni lasteüritustest.

Lastesõitudele saab eelregistreeruda internetis www.tartumaraton.ee ja laupäeval alates 10:00 kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles