Woods: arvasin, et võin teha kõike, mida hing ihaldab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: AFP / Scanpix

«Vabandan vastutustundetu ja iseka käitumise pärast,» lausus armuafääri sattunud golfimängija Tiger Woods suletud ringile korraldatud, kuid otseülekandes miljonite inimesteni jõudnud ürituse sissejuhatuseks.

«Mul olid afäärid. Ma petsin... Lõpetasin elamise nende väärtuste järgi, millesse uskusin,» jätkas Woods. «Arvasin, et võin teha kõike, mida hing ihaldab. Tundsin, et olen elu jooksul nii palju vaeva näinud ja väärin osa kiusatustest mu ümber. Arvasin, et mulle tavapärased reeglid ei kehti. Eksisin, olin rumal. Ma ei saa mängida teistsuguste reeglite järgi.»

Samas eitas Woods, et rootslannast abikaasa Elin ründas teda mullusel tänupühal.

«Elin pole mind kunagi löönud. Ta on vahejuhtumi jooksul väga tasakaalukalt käitunud. Kuid minu tõeline vabandus ei jõua temani mitte sõnade, vaid lähikuude tegude kaudu,» rääkis Woods.

Spetsiaalse sõnumi saatis Woods lastevanematele. «Mind on noortele eeskujuks toodud. Võlgnen neile eraldi vabanduse,» ütles ta.

Aasta alguses 45-päevase seksivõõrutusravi läbinud ja laupäeval uut kuuri alustav Woods kinnitas, et naaseb tippsporti, kuid ei täpsustanud, milline on tema järgmine võistlus. Ta ei välistanud, et see võib juhtuda juba sel aastal.

«Naastes pean oma käitumisega mängu rohkem austama,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles