Kas Vonni pronksile jäämises olid süüdi Austria rajameistrid?

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Austria rajameistrid mängisid võidu austerlannale Andrea Fischbacherile (keskel)ja jätsid Lindsey Vonni (vasakul) pronksile?
Kas Austria rajameistrid mängisid võidu austerlannale Andrea Fischbacherile (keskel)ja jätsid Lindsey Vonni (vasakul) pronksile? Foto: Reuters / Scanpix
Vancouveri olümpiamängudel ülisuurslaalomis pronksmedalile jäänud ameeriklanna Lindsey Vonni abikaasa Thomas Vonn süüdistab austerlasi Vonni-vastase raja meisterdamises.

Mäesuusavõistlustel loositakse riik, mille esindaja valmistab raja ning Thomas Vonni sõnul lasi Austria koondise treener Jürgen Kriechbaum valmistada trassi, mis ei sobi Lindsey Vonnile.

«Austerlasest rajameister ütles, et teeb selle Lindsey-vastaseks. Minu meelest on see tobe,» vahendab sports.yahoo.com Thomas Vonni sõnu. «Räägiti, et paljude videote vaatamisel tehti kindlaks, et Val d'Isere'i aeglane rada ei sobinud Lindseyle.»

Kui Thomas Vonni väide peab paika, siis tasus austerlaste skeem ära, kuna ülisuurslaalomis triumfeeris austerlanna Andrea Fischbacher, Vonn sai pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles