Northug lõikas pärast laupäevast pettumust suusasaapa puruks

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra suusaäss Petter Northug.
Norra suusaäss Petter Northug. Foto: AFP / Scanpix

Laupäeval Vancouveris suusavahetusega sõidus kepi murdnud ning seetõttu 11. kohaga leppima pidanud Petter Northug oli pärast võistlust nii vihane, et lõikas oma suusasaapa puruks ja viskas selle aknast välja.

Seda tunnistas Northug oma kodumaa pressile päev pärast võistlust, kui üks ajakirjanik päris, mil moel ta pettumusest üle sai. 24-aastane suusaäss rääkis küsijale, et läks pärast võistlust olümpiakülla oma tuppa ega saanud ühte suusasaabast lahti.

«Läksin nii närvi, et võtsin käärid ja lõikasin selle puruks. Siis viskasin saapa aknast välja. Heitsin voodile viieks minutiks pikali, kui mul tuli meelde, et saapas oli spetsiaalne tald,» vahendas Norra online-leht VG Nett Northugi sõnu.

Talla pärast läks Northug saabast õue otsima.

«Pidin tegelikult üsna pikalt otsima, see oli ühte auku kukkunud. Õnneks leidsin selle jälle üles,» kirjeldas Northug naeru tagasi hoides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles