Leinav Rochette: publiku toetusega oli raske toime tulla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joannie Rochette pärast kava lõppu.
Joannie Rochette pärast kava lõppu. Foto: Reuters / Scanpix

Pühapäeva hommikul oma ema ootamatust surmast kuulnud iluuisutaja Joannie Rochette tegi Vancouveri olümpial vaatamata suurele leinale hea etteaste ning hoiab pärast lühikava kolmandat kohta. Oma esimeses teadaandes pärast traagilist südnmust tunnistas neiu, et tal on väga raske.

«Sõnad ei suuda kirjeldada seda, kuidas end praegu tunnen,» seisis Rochette’i võistlusjärgses teadaandes. «Mind võeti soojalt vastu ja sellega oli raske toime tulla, kuid olen siiski tänulik toetuse eest. Mäletan seda igavesti.»

Rochette on suutnud mitu päeva vapralt pisaraid tagasi hoides ringi liikuda, kuid pärast kava lõppu ta oma emotsioone enam vaka all hoida ei suutnud.

Publik oli kanadalase etteastest vaimustuses ning 24-aastane sportlane puhkes kõigi silme all ohjeldamatult nutma. Enne jäält lahkumist tänas ta kaasaelajaid kummardusega igasse suunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles