Norra leht valis Glebova olümpia 15 ilusama naise hulka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloveenia mäesuusataja Tina Maze.
Sloveenia mäesuusataja Tina Maze. Foto: AFP/SCANPIX

Norra ajaleht Adressavisen püüab lugejate abil selgitada välja, kes on Vancouveri taliolümpiamängude kõige kaunim naissportlane.

Ajaleht reastas 15 naist ning valiku sekka mahtus ka Eesti iluuisutaja Jelena Glebova.

Praeguse seisuga on 551 vastanust 21 protsenti hinnanud kõige ilusamaks Norra lumelaudurit Linn Haugi, 14 protsendiga on teisel kohal Norra suusataja Therese Johaug ning 13 protsenti vastanuist peab kauneimaks USA mäesuusataja Lindsey Vonni.

Nii Glebova kui ka teise valitute sekka mahtunud iluuisutaja Kiira Korpi poolt on oma hääle andnud üks protsent vastanuist.

Lisaks eelpool nimetatuile olid nimekirjas veel Saksamaa laskesuusaraja Magdalena Neuner, Austraalia lumelaudur Torah Bright, Taani jääkeeglimängija Madeleine Dupont, Norra suusataja Marthe Kristofferson, Sloveenia mäesuusataja Tina Maze, Norra kiiruisutaja Hege Bokko, Rootsi mäesuusataja Frida Hansdotter, USA lumelaudur Hannah Teter, USA mäesuusataja Julia Mancuso ja Norra laskesuusataja Ann Kristin Flatland.

Adressaviseni reastatud kaunitaride poolt saab oma hääle anda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles