Müürsepp liitubki Rakvere Tarvaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp
Martin Müürsepp Foto: Toomas Huik

Rakvere Tarvas saatis täna korvpalliliitu taotluse sooviga registreerida oma nimekirjas Eesti üks edukamaid korvpallureid Martin Müürsepp.

 

Jalavigastusest pikka aega taastunud mängija on Tarvaga teinud juba mõned trennid ja tema paariaastane paus korvpalliväljakutelt peaks üsna pea lõpu saama. See, kas Müürsepp juba homses kohtumises Tallinna Kaleviga platsile jookseb, selgub täna õhtuks.

«Ta on võistkonnaga kaasa teinud kaks trenni. Praegu paistab kõik normaalne või isegi positiivne,» sõnas Tarva juhendaja Andres Sõber. «Praegu on ta kõik asjad kaasa teinud. Usun, et jalg peab tal kenasti vastu.»

Müürsepp, keda Sõber on oma meeskonda oodanud juba mitu aastat, mängis viimati ametlikult korvpalli Austraalias Melbourne Tigersi ridades. Seal lõppes tema hooaeg jalavigastusega ja kuigi ta oli vahepeal ka Tallinna Kalev/Cramo ridades, siis jääb tema viimane ametlik mäng aastasse 2007.

Ainsa eestlasena NBAs mänginud ja seejärel Euroopa tipptasemel pallinud Müürsepp alustas kunagi Sõbra käe all ja sellest tingituna on Tarva peatreener salamisi hellitanud lootust kunagist õpilast veel oma käe all mängitada. Tähelepanelikematele korvpallimängijatele meenub, et numbrit 13 ei ole Tarva võistkonnas keegi kandnud – seda on hoitud spetsiaalselt Müürsepa jaoks.

Müürsepa esimene võimalus Tarva särgis platsile joosta on ilmselt juba homses kohtumises Tallinna Kalevi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles