Tennise esileedi Ivanovic täidab unistuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ana Ivanovic
Ana Ivanovic Foto: AFP / Scanpix

Naiste tennise esinumber serblanna Ana Ivanovic on alati unistanud olümpial osalemisest. Üks unistus täidetud, sihib neiu nüüd juba medalivõitu.

«Kasvasin üles vaadates meie sportlasi erinevatel olümpiamängudel ja olin eriti rõõmus, kui korvpallimeeskond 1996. aastal Atlantas hõmbemedali võitis,» sõnas 20-aastane Ivanovic. «Mul on tõeline au esindada Serbiat oma esimestel olümpiamängudel. Olen sellest unistanud juba siis kui olin väike tüdruk.»

«Samuti ootan põnevusega teiste sportlastega kohtumist olümpiakülas ning tahan näha erinevaid võistlusi nagu näiteks võrkpall ja veepall,» kirjeldas ta.

Maailma teise reketi Jelena Jankovici ja meeste kolmanda Novak Djokoviciga on Ivanovic üks Serbia suurimaid medalilootusi Pekingis, vahendab Reuters. Ivanovici arvates tuleb turniir raske, kuna olümpial osaleb enamus maailma paremikust. «Sellest tuleb äge võitlus, sama tugev kui suure slämmi turniir. Ma ei taha endale mingit pinget peale panna ning leian, et ükskõik, millise medali võitmine oleks suurepärane saavutus.»

Ivanovic vallutas maailma esinubri koha eelmisel kuul Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste suure slämmi tunriiri võiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles