Glebova: ainult keerulistele elementidele keskendumine oli viga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova vabakava esitamas
Jelena Glebova vabakava esitamas Foto: Raigo Pajula

Vancouveri olümpial iluuisutamise üksiksõidus vabakava esitades paaril elemendil eksinud Jelena Glebova möönis, et kava ei õnnestunud just kõige paremini ning oli üllatunud, et vaatamata sellele polnudki hinne väga madal.

«Olen rahul sellega, et esituse eest antud punktid olid kõrgemad kui minu ees sõitnud sportlastel,» sõnas ta ning naeratas rõõmsalt.

Hetke pärast selgus ka tema rõõmu põhjus: «Rõõmustan, et sain olümpialt veel ühe kogemuse – enne kava esitamist keskendusin ainult keerulisematele elementidele ning need tulidki hästi välja. Kergemad asjad jäid tähelepanuta ning seal tulid kohe eksimused. Sain enda jaoks selgeks, et pean viimasel soojendusel kõik asjad läbi proovima.»

Glebova kogus vabakavaga 83,39 punkti, mis jääb ta hooaja parimale alla 13 punktiga. Tal ebaõnnestus kolmese kaskaadi esimene hüpe ning pärast kolmest Salchowi ta kukkus.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles