Glebova sattus Yu-Na Kimi fännide pahameele alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Yu-Na
Kim Yu-Na Foto: SCANPIX

Tuleb välja, et Eesti parima iluuisutaja Jelena Glebova osalemine olümpial ei möödunud skandaalideta. Gleboval õnnestus juhuslikult sattuda Lõuna-Korea suprestaari Yu-Na Kimi fännide pahameele alla.

Korea meedia väitel olevat Glebova ühistreeningu ajal karjunud Lõuna-Korea teisele numbrile Min-Jung Kwakile, et ta kaoks tal tee pealt eest ja ei segaks teda, vahendab Den za Dnjom. Korealased järeldasid sellest, et Glebova ei jätnud soojendusel teistele ruumi treenimiseks.

Lisaks olevat Glebova Korea meedia teatel öelnud midagi halvasti ka Yu-Na kohta.

Hiljem ründasid tuhanded Lõuna-Korea iluuisutamise fännid Glebova kodulehte ning postitatid vihaseid teateid. Glebova külalisteraamatusse kogunes ühe päeva jooksul tuhat sissekannet. Mail.ru registreeris 22. veebruaril 12 000 Glebova kodulehe külastajat. Võrdluseks: Jevgeni Pljuštšenko ametlikult kodulehel oli samal päeval neli korda vähem külastajaid.

Glebova postitas järgmisel päeval vabanduse:

«Kallid sõbrad ja Yu-Na Kimi toetajad, mul on väga kahju, kui tegin midagi valesti, kuid ma ei pannud seda tõepoolest tähele ja kõik need teated tulid mulle suure üllatusena. Arvan, et Yu-Na Kim on uurepärane iluuisutaja ja tema trennid mööduvad suurepäraselt. Soovin talle edu võistlustel!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles