Treener Levandi sõnum Glebovale: rohkem trenni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova(vasakul) vabakava läks oodatust kehvemini. Pildil on Eesti iluuisutajat lohutamas treener Anna Levandi
Jelena Glebova(vasakul) vabakava läks oodatust kehvemini. Pildil on Eesti iluuisutajat lohutamas treener Anna Levandi Foto: Raigo Pajula

Iluuisutaja Jelena Glebova treener Anna Levandi ütles pärast vabakava intervjuus Vikerraadiole, et loodab hoolealuselt õigete järelduste ja suurema hulga töö tegemist, vahendab ERR Sport.

«Minul on küll kerge pettumus ja ma ootasin ikkagi enamat, aga ju siis elu näitab, et ta ei olnud võimeline – need on olümpiamängud ikkagi, see on teistsugune võistlus - näidata puhast kava,» lausus Levandi. «Loodan, et sportlane teeb õiged järeldused, et selleks, et sellel võistlusel sõita puhtad kavad, peab trennis sooritus olema 200-protsendine. Enesekindlus peaks olema selline, nagu näitavad siin tipud.»

«Lihtsalt ei ole piisavalt treenitud. Rohkem tööd on vaja teha ja kogu lugu. 21. koht ei ole tema tase. Tema tase on ikkagi olla viieteistkümne hulgas,» lisas Levandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles