Mikk Pahapill ei sõida kergejõustiku sise-MM-ile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmevõistleja Mikk Pahapill
Mitmevõistleja Mikk Pahapill Foto: AP /Scanpix

Mitmevõistleja Mikk Pahapillil ei õnnestunud saada kutset märtsis toimuvatele kergejõustiku sisemaailmameistrivõistlustele Dohas.

Mitmevõistluses saab Dohas osaleda vaid kaheksa sportlast ning Rahvusvaheline Kergejõustikuliit (IAAF) oli juba varem saatnud kutsed Berliini MM-i medalimeestele Trey Hardeele, Leonel Suarezile ja Aleksandr Pogorelovile, vahendab ERR Sport.

Lisaks kutsus IAAF hooaja edetabeli alusel MM-ile veel venelase Aleksei Drozdovi (1.), ukrainlase Oleksi Kasjanovi (2.) ja valgevenelase Andrei Krautšanka (4.). Kutsetega said koha sise-MM-il veel Pekingi olümpiavõitja Bryan Clay ja maailmarekordimees Roman Šebrle.

Naiste viievõistluses teevad Dohas kaasa Jessica Ennis (Suurbritannia), Natalja Dobrõnska (Ukraina), Aiga Grabyste (Läti), Tatjana Tšernova (Venemaa), Hyleas Fountain (USA), Karolina Tyminska (Poola), Marina Gontšarova (Venemaa) ja Antoinette Nana-Djimou (Prantsusmaa).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles