Lessing: praegu ei ole laskmises parimad ajad

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing
Roland Lessing Foto: Raigo Pajula
Vancouveri olümpiamängudel laskesuusatamise meeste 4x7,5 km teatesõidus 14. koha saanud Eesti meeskond pidi võistluses läbima kolm trahviringi ning lisaks tuli ära kasutada kümme varupadrunit.

«Praegu ei ole laskmises parimad ajad. Ei tunneta laskmist,» tunnistas kaks trahviringi läbinud eestlaste viimast vahetust sõitnud Roland Lessing ETV-le.

Siiski tunnistas Lessing pärast võistlust, et arvatavasti seisab tal vähemalt üks hooaeg veel tipptasemel ees.

Eestlastest pidi täna trahviringi läbima ka Kauri Kõiv, kes sõitis teist vahetust. «Kui lumi on sihikus, siis pole midagi teha. Midagi nägin läbi, kuid suutsin tabada vaid kaheksast neli,» sõnas püstitiirus täpselt tegutsenud Kauri Kõiv.

Kõige kindlamat minekut näitas täna eestlastest Indrek Tobreluts, kes kasutas vaid üht varupadrunit. «Minu puhul oli selle aasta parim teade, täna tegin enda kohta hea esituse,» arvas Tobreluts.

Eestlaste avavahetust sõitis Priit Viks, kes kasutas kokku kolme varupadrunit. «Lamades lasin rahulikult ja asi toimis, kuid püsti natuke liiga rahulikult,» hindas Viks oma sooritust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles