Zahovaiko Leiriat kaotusest ei päästnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko
Vjatšeslav Zahovaiko Foto: UD Leiria

Portugali kõrgliigamängus Vitoria Guimaraesi vastu kaotas vähemusse jäänud jalgpallur Vjatšeslav Zahovaiko koduklubi UD Leiria 0:1.

Kohtumine algas äärmiselt tasavägiselt ning esimesel poolajal ei skoorinud kumbki meeskondadest. 59. mänguminutil teenis Leiria puurilukk Helder Godinho ootamatult punase kaardi, millele järgnes segadus vahetusega. Vastased realiseerisid sellest olukorrast teenitud penalti ning läksid kohtumist 65. minutil 1:0 juhtima, vahendab Soccernet.ee.

Vähemuses mängides ei saanud Zahovaiko koduklubi konkurentidele vastu. Zahovaiko pääses vahetusest platsile kümme minutit enne normaalaja lõppu.

Kui enne asus Leiria liigatabelis viiendal kohal, täpselt Guimaresi ees, olles üle vaid parema väravate vahe pärast, siis see koht kaotati ja langeti kuuendaks, kuid ülejäänud 21. vooru kohtumised on veel pidamata ning vahed tabelis on väikesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles