Venemaa laskesuusataja kaotas võistluse ajal osaliselt nägemise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Šipulin
Anton Šipulin Foto: AFP / Scanpix

Venemaa laskesuusataja Anton Šipulin avaldas, et eilne meeste 4 x 7,5 km teatesõit oli tema jaoks äärmiselt kurnav ning ta kaotas võistluse ajal osaliselt nägemise.

Venemaa teatenelikus teist vahetust sõitnud Šipulin läks viimasele ringile liidrina, ent jõudis vahetusalasse alles viiendana ja kaotust liidrile oli kogunenud 30,1 sekundit, vahendab VES Sport.

«Pärast teist lasketiiru muutusid jalad raskeks, ma ei saanud hästi hingata,» meenutas Šipulin. «Siis hakkas mul nägemine kaduma. Kui finišisse jõudsin, ei näinud ma ühe silmaga peaaegu midagi.»

Õnneks tõttasid Venemaa koondise arstid kohe Šipulinile appi. «Mind pandi istuma, anti vett ja kästi nuuskpiiritust nuusutada,» rääkis Šipulin. «Ausalt öeldes pole sellist asja minuga kunagi varem juhtunud. Hommikul tundsin end hästi, olin ka väga hästi magada saanud ega tundnud suurt närvipinget. Ma ei saa aru, mis juhtus, aga andsin endast kõik, et meeskonda mitte alt vedada.»

Venemaa nelik, kuhu lisaks Šipulinile kuulusid veel Ivan Tšrezov, Maksim Tšudov ja Jevgeni Ustjugov võitis teatesõidus pronksmedali, kaotades olümpiavõitjaks kroonitud Norrale 38,8 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles