Marko Alberti kolmas meistritiitel tuli töiselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Albert
Marko Albert Foto: Toomas Huik

Marko Albert võitis eile Viitnal triatloni Eesti meistrivõistlused olümpiadistantsil, edestades teiseks jäänud Kirill Kotšegarovit ning kolmanda kohaga leppima pidanud tiitlikaitsja Raimo Raudseppa.


«See oli mul alles kolmas meistritiitel! Ja kergelt ei tulnud siin midagi, pigem töiselt. Jalga ei saanud kordagi sirgeks tõmmata. Tahtsin ise ka endale korraliku pingutuse anda,» avaldas Albert, kes päris lõpuni rahule oma võistlusega siiski ei jäänud.



«Ujumine ja jooksu teine pool olid üsna korralikud. Aga mõned krobelised kohad tulid sisse, näiteks rattalt jooksule üleminek. Aga hea, et noored mehed utsitasid pingutama.»



Eile oli Albertil üle pika aja esimene vaba päev. Selle viitis ta koos sõpradega Paides. Üheskoos õnnitleti ka triatleet Ain-Alar Juhansoni, kes reedel abiellus. «Ma ise ei saanud kahjuks võistluste pärast pulma minna. Ain on hea sõber ja ta mõistis seda,» kahetses Albert.



29-aastase Alberti hinnangul on ta praegu mõnevõrra paremas seisus kui neli aastat tagasi enne Ateena olümpiat. Pekingis loodab ta võistelda nii nagu mitte kunagi varem.


Eesmärgiks on võetud koht kümne parema hulgas. «Jään rahule ka siis, kui finišijoont ületades tean, et poleks suutnud enam meetritki joosta,» kinnitas Ateena olümpial 22. koha saanud Albert.



Täna teeb ta koos treener Jüri Käeniga võistluste põhjaliku analüüsi. Pekingi olümpiale sõidab juba 7. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles