Veerpalu: võistlus saab väga raske olema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu Whistleri olümpiaradadel.
Andrus Veerpalu Whistleri olümpiaradadel. Foto: Raigo Pajula

Täna 50 km ühisstardist klassikasõidus osalev Andrus Veerpalu avaldas võistluseelsel pressikonverentsil, et on saanud end korralikult välja puhata ja enesetunne on hea.

«Ülemäära suuri jõupingutusi pole ma kohalikku ajarütmi saamiseks teinud. Olen ka päeval maganud, hommikuti ärkan teistest varem. Õnneks algab ka võistlus üsna varakult,» sõnas Veerpalu, kes on enda sõnul Tartu maratonist taastunud.

Samas tõdes kahekordne olümpiavõitja, et võistlus saab olema väga raske. «Rada on raske ja ka võistlus saab väga raske olema,» tõdes ta.

Jaak Mae sõnul on esialgne plaan boksipeatuste osas paika pandud, kuid see võib sõidu käigus ka muutuda. «Tuleb silmad laht hoida ja vajadusel plaanitust varemgi boksi keerata, et mängus püsida. Tänases naiste sõidus oli näha, kuidas Saarineni suusavahetus end õigustas.»

Mae sõnul on stardis 15-20 medalimõtetega meest. Tema enda eesmärk on püsida liidergrupis niikaua kui jaksu jätkub.

Füsioterapeut Lauri Rannama sõnul on Veerpalu Tartu maratonist taastunud ja ka Davosi laagris põetud kõhuviirus pole jälgi jätnud. «Praegu on kõik kontrolli all - enne starti teen veel tavapärast lülisamba manipulatsiooni ja pärast seda on kõik meeste enda kätes,» sõnas Rannama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles