Lootuse peatreener: peame hooaja jooksul kõvasti tööd tegema

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Ants Liigus
Taas Eesti jalgpalli meistriliigasse tõusnud Kohtla-Järve FC Lootuse peatreener Aleksei Žukov tõdes, et uustulnukad peavad hooaja vältel kõvasti pingutama.

«Peame ka hooaja jooksul kõvasti tööd tegema ning oma häid omadusi veelgi tugevdama ning nõrgemaid kõrvaldama,» märkis 45-aastane Žukov.

Peatreeneri sõnul tuleb uuel hooajal tugevamas seltskonnas senisest rohkem tähelepanu pöörata kaitsetööle. Liidriroll jääb tõenäoliselt kogenud Vitali Vaštšenko, Andrei Škaleta ning Jaan Tarassu kanda.

«Oleme meelestatud näitama kõike, milleks suutelised oleme ning ise saada kõrgel tasemel mängukogemuse võrra rikkamaks,» lausus Tarassu.

Lootus mängis viimate Eesti Meistriliigas viimati kuus aastat tagasi. Tänaseks on läbi tehtud põhjalikud muudatused ning uuele hooajale minnakse vastu enesekindlalt.

2004. aastal Meistriliiga viimasena lõpetanud Lootus kukkus toona otse teise liigasse. Pikkamööda on tippseltskonda tagasi rühitud ning mullu jäädi esiliigas tahapoole vaid Tallinna FC Levadia duubelmeeskonnast.

«Võrreldes 2004. aastaga on parem kõik: muutunud on juhatus, treenerid, meeskonna koosseis, klubi ise ja treeningute protsess,» lausus Lootuse tegevjuht Andrei Škaleta. «See kõik annab enesekindlust, et läheb hästi.»

Nädal enne esimest kohtumist on Škaleta sõnul lahendada veel mõned finantsküsimused ning hoolt tuleb kanda väljakute eest. Täisamatöörmeeskond hakkab külalisi võõrustama Ahtme gümnaasiumi kunstmuruväljakul ja Kohtla-Järve spordikeskuse staadionil. Ka ei ole veel teada täpne koosseis, mis selgub pärast JK Sillamäe Kalevi otsuseid.

Lootuse eesmärk uueks hooajaks on säilitada koht Meistriliigas, kuid teha seda parima amatöörmeeskonnana ehk talvepuhkusele minna 6. või 7. kohaga.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles