Paide Linnameeskond proovib vältida suuri kaotusi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Andrus Eesmaa
Paide Linnameeskond asub uuele jalgpallihooajale vastu kahe suure eesmärgiga – vältida suureskoorilisi allajäämisi ja hakata rohkem väravaid lööma.

Meeskonna peatreener Erki Kesküla on senise ettevalmistusega rahul. Ehkki pallitrenne sai väljakute puudusel vähe tehtud, on füüsilist põhja laotud pikalt ja korralikult.

«Minu jaoks on 0:4 juba häving ja nii suurelt ei taha ma kaotada kellelegi,» oli Kesküla resoluutne. «Oleme Tallinna spordihallis kõvasti füüsilisega tegelenud. Kui vastasele oma mängu peale suruda ei suuda, siis vähemalt vastupidavuse poolest tahame nii head olla, et peksupoisteks ei jää.»

Tänavu talve hakul Kesküla üleminekumänge pidada ei taha ning hindab suuremateks rivaalideks Tartu Tammeka, Viljandi Tuleviku, FC Kuressaare ja Kohtla-Järve Lootuse. Samas peab ta reaalseks ka tugevamaid üllatada.

«Kalju ja Levadia ettevalmistus on olnud ilmselt parim, kuid kõik on kaotanud olulisi mängijaid, mis tõttu usun, et ülemisele otsale vastu saada on reaalsem kui mullu,» hindas Kesküla.

Klubi mänedžeri Kaido Ivaski sõnul on klubi filosoofiaks endiselt olla Järvamaa esindusklubi, kuid keskeestlaste ridu asub uuel hooajal tugevdama näiteks Vahur Vahtramäe.

«Kuigi kaotasime Alan Ventseli, Lauri Ellrami, Andero Pebre ja Liivo Leetma, on teiste seas lisandunud Vahtramäe, Mait Nõmme ja Volodja Erdei. Pink peab pikk olema,» lausus Ivask.

Sügisel üleminekumängudel Valga Warriorist jagu saanud ja Meistriliiga koha säilitanud Paide jaoks saavad ka tänavu olema kõik punktid võidetud punktid. Esimese viie vooruga katsutakse jõudu kõigi oodatavate põhikonkurentidega, vaid Levadia lööb sellesse ritta kiilu.

«Kohe alguses on n-ö kuue punkti mängud ja praegust ilma arvestades saab see olema ilmselt tõsine võitlusjalgpall,» lausus kapten Carl Tubarik.

Paide jaoks on üheks oluliseks muudatuseks ka duubelmeeskonna vahetumine. Senise Türgi Ganvixi asemel sai selleks Paide Kumake, mis tähendab, et hooaja jooksul võime näha Meistriliigas Järvamaa jalgpalli järelkasvu.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles