Olümpiavõitja osaleb USA saates «Tantsud tähtedega»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiavõitja Evan Lysacek.
Olümpiavõitja Evan Lysacek. Foto: AFP / Scanpix

Vancouveri olümpiamängude üks skandaalsemaid olümpiavõitjaid, põnevas duellis iluuisutamise meeste üksiksõidus napilt Torino kullavõitjat Jevgeni Pljuštšenkot edestanud ameeriklane Evan Lysacek kavatseb järgmisena tantsukingad jalga panna.

Varem teatas Lysacek, et ei kavatse kuu lõpus Torinos peetavatel maailmameistrivõistlustel osaleda ja oma tiitlit kaitsta, nüüd selgus ka selle põhjus – 24-aastane iluuisutaja andis oma nõusoleku osaleda USA saates «Tantsud tähtedega», vahendab LA Times.

Populaarses tantsusaates on varemgi olümpiavõitjaid osalenud ning selle lausa võitnud – võidurõõmu on maitsnud 2008. aastal Pekingis kuldmedali võitnud sportvõimleja Shawn Johnson, kahekordne kiiruisutamise olümpiavõitja Apolo Anton Ohno ja 1992. aasta Albertville’i olümpia iluuisutamise naiste üksiksõidu võitja Kristi Yamaguchi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles