Jalgpalligeeniuseks valiti Bernhardt, jalgpallijobuks piletipoliitika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Bernhardt
Frank Bernhardt Foto: Priit Simson

Eesti koondise fännide ühendus Jalgpallihaigla valis 2009. aasta jalgpalligeeniuseks Eesti noortekoondiste peatreeneri Frank Bernhardti ning jalgpallijobuks EJL-i piletipoliitika Brasiilia-mängu eel.

Bernhardti puhul tõsteti esile eelkõige head tööd U-21 ja U-19 noortekoondiste juures, tänu millele sai jalgpallisõber nautida nende koondiste silmapaistvaid esitusi valikturniiridel, vahendab soccernet.

Jalgpallihaigla liige Jorgan arvas: «Eelmisel aastal olid U-21 koondise tulemused väga sümpaatsed ning loodetavasti on nende taga varasem aastatepikkune töö noortega. Frank Bernhardt teeb siinsete noortega head tööd ning on U-21 koondise kenasti kokku mängima pannud.»

Jalgpallijobu tiitli vääriliseks valisid fännid aga Eesti Jalgpalli Liidu piletipoliitika Brasiilia-mängu eel. Peamiselt ei oldud rahul sellega, kuidas vahetult enne kohtumist piletihindu järsult alandama asuti.

Jalgpallihaigla liige Torn lisab veel oma põhjenduses: «Oli mänge, kus arvestades mängu suurejoonelisust, oleks võinud tunduvalt rohkem publikut olla. On teada, et leidub toetajaid, kes on alati kohal, aga on ka huvilisi, kes vaatavad esmalt rahakotti.»
Auhindade üleandmine toimub järgmisele Eesti koondise kodumängule järgneval järelpeol. Täpne aeg ja koht selguvad hiljem.

Varasemad Eesti jalgpalligeeniused:
2008 Kuno Tehva
2007 Raio Piiroja
2006 FC Levadia ja Tarmo Rüütli
2005 Eesti koondise peatreener Jelle Goes
2004 FC Levadia peatreener Tarmo Rüütli
2003 Eesti koondise ja Sunderlandi väravaht Mart Poom
2002 Eesti koondise ja FC Flora peatreener Arno Pijpers
Varasemad Eesti jalgpallijobud:
2008 Jalgpallifänn Papa
2007 Eesti Jalgpalli Liidu ametnik X
2006 Andres Oper
2005 Kanniku-Pohlaku jalgpallisõda
2004 telekanal TV3
2003 FC Levadia Tallinna endine peatreener Valeri Bondarenko
2002 Tallinna linnapea Edgar Savisaar

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles