Suitsetamises süüdistatud Arsenali mängumees kaitses end Twitteris

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Wilshere.
Jack Wilshere. Foto: SCANPIX

Suitsetamises süüdistatud Arsenali jalgpalliklubi staarmängija Jack Wilshere kasutas oma Twitteri kontot, et süüdistused ümber lükata ning kinnitada, et ta ei suitseta.

Briti meedia avaldas eile õhtul tehtud pildi, kus Wilshere pahvib klubi ees suitsu. Loomulikult ei meeldinud selline asi Arsenali peatreenerile Arsene Wengerile, kes kinnitas, et kavatseb 21-aastase Wilshere'iga sellest tõsiselt rääkida. Wilshere'i kõneisik on samal ajal aga väitnud, et tegemist olevat lihtsalt naljaga ning tegelikkuses noor mängumees ei suitseta.

21-aastane Wilshere otsustas enda kaitseks appi võtta ka Twitteri. Esmalt postitas ta sinna pildi Zinedine Zidane'ist, kellest on olemas jäädvustus, kus ta teeb oma aktiivse mängijakarjääri ajal suitsu teeb. Järgmisena kirjutas WIlshere ka omale staatuse, kus ta oma sigaretilembuse ümber lükkas: «Lihtsalt teadmiseks... ma ei suitseta.»

Wilshere kuulub Arsenali ridadesse 2008. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles