Müncheni Bayerni staar: teen rohkem tööd kui Messi ja Ronaldo

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery.
Franck Ribery. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi staarmängija Franck Ribery teatas, et sooviks võita maailma parima jalgpalluri auhinda, ning väitis, et ta teeb rohkem tööd kui superstaarid Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo.

Bayern alistas sel nädalal Meistrite liigas 3:1 Manchester City ning Saksa klubi avavärava lõi just Ribery. Lisaks mängis 30-aastane prantslane olulist rolli Bayerni eelmise hooaja edus, kui Müncheni meeskond võitis nii Saksamaa liiga, Saksamaa karika kui ka Meistrite liiga.

Ribery hea vorm on jalgpalliringkondades tõstnud ta üheks võimalikuks kandidaadiks selle hooaja maailma parima jalgpalluri valimisel, sest suvel valiti ta Euroopa parimaks jalgpalluriks. Viimased kolm aastat on maailma parima vutimehe auhinnaga koju läinud Barcelona ründaja Messi, kellele on konkuretsi pakkunud Madridi Reali superstaar Ronaldo.

Ribery on nüüd meedia vahendusel väitnud, et võrreldes eelmainitud Hispaania klubide mängumeestega on tema märksa töökam. «Nendega võrreldes teen ma palju rohkem tööd. Ma töötan kaitses palju rohkem kui Messi ja Ronaldo ning lisaks jagan ka rohkem sööte. Oleks fantastiline päriselt võita maailma parima jalgpalluri auhind,» rääkis Ribery ajakirjale Kicker.

Ribery on alates 2009.-2010. hooajast löönud 36 väravat, samas kui Messi on saanud jala valgeks 207 korral ning Ronaldol on kirjas 202 tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles