Segadus Bale’i ümber jätkub: Real pani Walesi koondise paika

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Endise Tottenhami jalgpalliklubi tähtmängija Gareth Bale’i karjäär ei ole Madridi Realis just kõige paremini alanud ning praegu tegeleb mängija järjekordse vigastuse ravimisega. Viimati kutsuti ta vaatamata traumale ka Walesi koondisesse, kuid nüüd pandi Reali poolt sellele käsi ette.

Walesi koondise peatreener Chris Coleman teatas, et loomulikult ei kavatse ta vigastatud Bale’i kohtumistes Makedoonia ja Belgiaga väljakule saata, kuid samas soovis ta lihtsalt tervet tiimi ikkagi korraga kokku saada. Realile selline mõte aga meeltmööda ei olnud.

«Ta jääb klubi juurde ja teeb järgmised 15 päeva trenni,» teatas Reali peatreener Carlo Ancelotti The Sun’ile. «Peame olukorda veel arutama, kuid arvan, et ta jääb siia. Sellisel juhul oleks ta pärast koondise pausi meie jaoks juba mängukõlbulik.»

Seega loodab Real, et reievigastusega hädas olev Bale tuleb väljakule juba 19. oktoobril kohtumises Malaga vastu.

Seni on Bale Reali eest väljakul viibinud vaid 132 minutit ja pärast Madridi klubiga liitumist on ta tiimi algkoosseisu pääsenud vaid ühe korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles