Kas tehing saabki teoks? Suarez võib ikkagi liituda Madridi Realiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna ründajat Luis Suarez’t seostati suvel pikalt Londoni Arsenaliga, kuid vaatamata korralikule pakkumisele jäi tehing siiski pooleli. Suarez’i koondisekaaslane Edinson Cavani usub, et Suarez tahaks siiski klubi vahetada, kuid ründaja sihiks on hoopis Madridi Real.

«See ei olnud minu jaoks üllatus, et Luis lööb Liverpooli eest taas väravaid. Ta on Inglismaal parim ründaja, lisaks on ta üldse maailmas oma positsioonil üks paremaid,» vahendab Sportsmail Cavani sõnu.

«Olen kindel, et Liverpooli fännid on praeguse olukorraga rahul. Ma arvan, et Arsenal ei oleks olnud tema jaoks unelmate sihtapik. Kui teda oleks jahtinud Madridi Real, siis oleks olnud ka tulemus teine. Samas oli neil sel suvel teine eesmärk (osta Gareth Bale),» lisas ta.

Väidetavalt soovib Suarez endiselt kolida Madridi ja tehingut üritab teoks teha ka tema agent Pere Guardiola. «Real on tema jaoks unelmate klubi ja tegemist on meeskonnaga, kelle järele ta on valmis ootama,» tõi Cavani välja veel ühe nüansi.

Kuna Reali esiründaja Karim Benzema pole tänavu suutnud näidata korralikku vormi, siis koguvad aina enam hoogu kuulujutud, et Real vajab talvel uut tähtründajat ja selleks meheks võiks olla just Suarez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles