Klandorf: me ei tohiks sel hooajal millegagi hätta jääda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abilinnapea Kalle Klandorf.
Abilinnapea Kalle Klandorf. Foto: Peeter Langovits

Raplas spordihoones peeti maha tuline lahing, kui kohalike spordisõprade lemmik TYCO Rapla võõrustas Tallinna Kalevit. Kodumeeskonnal oli võimalus kohtumine võita, kuid viimasel sekundil ei tabatud ning võidu võttis Kalev tulemusega 75:73.

«Võrdsete mäng oli. Olime teravamad, saime rohkem vabaviskeid,» rääkis Kalle Klandorf mängujärgselt. Ta lisas: «Me ei tohiks sel hooajal millegagi hätta jääda. Meil on veel üks mees puudu ning seejärel võime võidelda kõigiga.»

Kohtumine algas mõlemalt poolt ettevaatlikult. Kumbki meeskondadest ei saanud oma rünnakut tööle ning punktid olid visad tulema. Veerandaja teises pooles hakkas aga Tallinna Kalev mängu aina kiiremaks ajama, mis tõi neile edu ning pisikesele pausile minnes juhtisidki nad juba 20:10. Teisel veerandil vähendas Rapla mitmel korral kaotusseisu, kuid lollid lihtvead ei lasknud neil initsiatiivi haarata. Poolaja lõppedes oli Tallinna Kalevi edu jätkuvalt 10-punktiline, seisuks 38:28.

«See mäng läks esimese poolaja nahka. Me ei olnud ründes võistkondlikud, mida näitab ka statistika. Sel poolajal andsime ainult 3 resultatiivset söötu ning tegime tervelt 13 pallikaotust. Ei oskagi öelda, milles asi on hetkel, kuid meil on mingi takistus ees. Aga hea on see, et halva esimese poolaja järel ei visatud püssi põõsasse ning võideldi viimase hetkegi ning meil tekkis veel võimalus võita,» lahkas TYCO Rapla manager Jaak Karp mängu.

Teisel poolajal läks kohtumine veelgi huvitavamaks. Rapla tuli riietusruumist tagasi missiooniga mäng enda kasuks pöörata. Ei olnud möödas 5 minutit, kui juhtohjad olid Tallinna Kalevi käest läinud kodumeeskonnale. Kahjuks ei õnnestunud Raplal liidripositsiooni kaua enda käes hoida ning enne otsustavat kümmet minutit oli siiski peal Kalev 60:53.

Viimane veerand mängiti väga võitluslikku korvpalli. Kuigi enamuse ajast juhtis Tallinna Kalev, ei visanud TYCO Rapla kordagi püssi põõsasse, vaid vastupidi. Rapla mängijad võitlesid viimse hingetõmbeni ning ei olnud kaugel mänguvõidust. Kahjuks ei tabanud Sven Kaldre kaugvise ja Tallinna Kalev võitis kohtumise 75:73.

Tallinna Kalevi poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni kolm meest – Reimo Tamm, Michael Hart ning Raido Ringmets, kes tõid vastavalt 18, 13 ja 10 punkti. Rapla poolelt oli resultatiivseim 19 punkti toonud ja mitmeid olulisi korve tabanud Martin Paasoja. Ziga Fifolt lisas 17 ning Rait-Riivo Laane 10 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles