Auto üle katuse keeranud Loeb: läksin sõitma võidu peale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: SCANPIX

Prantsusmaal sõidetava MM-ralli tänase päeva avakatsel teelt välja sõitnud ning oma karjääri viimase ralli katkestanud Sebastien Loeb tunnistas, et läks täna sõitma võidu peale.

Tänase päeva eel hoidis Loeb neljandat kohta ning kaotas liidripositsioonil olevale Jari-Matti Latvale viie sekundiga. Oma karjääri 79. WRC-ralli võitu jahtima läinud Loeb põrutas aga kohe päeva avakatsel autoga kraavi ning oli sunnitud katkestama.

Tagasi Strasbourgis asuvasse hoolduspunkti jõudnud Loeb selgitas rallisarja ametlikule koduleheküljele, mis täpsemalt juhtus. «Ma alustasin täie jõu ning hooga, sest vahed olid väikesed. Me olime neljandad ja võitlesime võidu eest, aga asjad ei läinud plaanipäraselt,» kommenteeris Loeb. «Ma kaotasin auto tagaosa üle juhitavuse paremas kiires kurvis ning seejärel hakkas masin pöörlema ja ma lõpetasin kraavis. Siis oli ralli läbi. Kindlasti oleksin tahtnud oma viimase ralli siin lõpetada, aga see ei läinud plaani järgi,» lisas üheksakordne maailmameister.

Enne viimast katset juhib Prantsusmaa rallit Sebastien Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles