Ansip Šmigun-Vähile: hoia ennast järgmisteks olümpiamängudeks

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: AFP / Scanpix

Peaminister Andrus Ansip ütles olümpial hõbemedali võitnud Kristina Šmigun-Vähit Tallinna raekoja platsil tervitades, et ta peaks hoidma ennast järgmisteks olümpiamängudeks.

«Kallis Kristina, austatud Anatoli, meie siin kõik täname Eesti rahvale kingitud ülevate hetkede eest, sajad tuhanded eestlased jälgisid telerist Sinu sõitu, andsid meile võimaluse tunda ennast terve ja tugeva, uhke ja väärika rahvana,» rõhutas peaminister.

«Oleme Sulle lõpmata tänulikud. Tahame, et Sa teeksid seda veel. Eesti maksumaksjad soovivad, et Sind, Kristina, premeeritakse 1 100 000 krooniga ning Sind, Anatoli, 500 000 krooniga ning valitsus täna sellise otsuse ka langetas. Hoia ennast järgmisteks olümpiamängudeks!» ütles Ansip.

«Sinu pere ongi sinu tiim, oled üks olulisemaid Eesti saadikuid, oleme medaliriikide hulgas tänu Sulle ja Sinu tiimile!» rõhutas kultuuriminister Laine Jänes.

«Tahaks Sind näha veel ja veel ja veel kaasa elada neile emotsioonidele, mida meile pakud,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles