Tallinna Selver alistas põnevuslahingus Tartu meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri meeskond.
Tallinna Selveri meeskond. Foto: Peeter Langovits

Eesti-Läti võrkpalli ühisliigas on täna kavas neli kohtumist. Kell 16 alanud mängus kohtusid Tallinna Selver ja Tartu Bigbank, 3:2 võidu teenis kodupubliku rõõmuks Selveri meeskond.

Külla sõitnud Tartu meeskond näitas esimeses geimis ülikindlat mängu, ning võitis avavaatuse koguni 25:13. Teises geimis osutas kodumeeskond juba paremat vastupanu, ent tartlased võitsid siiski ka selle geimi 25:20. Kolmas geim kujunes tõeliseks põnevusvaatuseks ning punkt-punkti haaval kulgenud geimilõpu suutsid enda kasuks kallutada Selveri mehed, kellele läks kirja 28:30 võit. Ka neljas geim kujunes oodatust pikemaks, kui Tartu meeskond pidi tunnistama Selveri 26:28 paremust. Otsustavas viiendas geimis sai kodumeeskond kohe oma mängu paremini käima ja võttis kindla 10:15 võidu. Kogu kohtumine seega 2:3 Selverile.

Selveri parim oli Oliver Orav, kes tõi kohtumise parimana 23 punkti, tartlaste resultatiivseim oli nurgaründaja Kristo Kollo 21 punktiga.

Oma võiduarve avas ka Rakvere VK, kes domineeris kohtumist Daugavpilsi Ülikooli vastu algusest lõpuni ning vormistas kindla 3:0 (13, 16, 19) võidu. Rakvere meeskonna suurim skooritegija oli Rauno Tamme, kes tõi 15 punkti.

Teistes tänastes mängudes alistas Poliurs/Ozolnieki 3:2 TTÜ ja Võru/Noortekoondis kaotas 0:3 Pärnu VK-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles