Bengals ja Hunt said Patriotsi üle võimsa võidu!

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals sai Ameerika jalgpalli liigas (NFL) New England Patriotsi vastu võimsa võidu 13:6! Võidu võtmeks oli kaitse, kelle koosseisus võitles esmakordselt ka Hunt, kes sai ohtralt mänguaega. Bengalsi kaitse tõmbas neli korda Patriotsi supermängujuhi Tom Brady maha ja lõpetas tema 52-mängulise seeria, kui ta on söötnud vähemalt ühe touchdowni!

Hunt oli platsil umbes poole vastase rünnakute aja. Statistikat tal kirja ei läinud, küll aga oli ta paaril korral lähedal Brady mahatõmbamisele ja eestlase arvele võib panna ebaõnnestunud söödud. Ka kattis Hunt mitmel korral edukalt oma tsooni ja välistas igasugused söödud sinna.

Mängu otsustav hetk saabus, kui mängida jäi 3.26. Bengalsi Giovanni Bernard kaotas palli ning rünnak läks üle Patriotsile. Kaks esimest söötu olid ebaõnnestunud, siis löödi pall Brady käest maha. Patriotsi rünnak oli lõppenud. Hunt, kes väljakul oli, hüppas rõõmust.

Mäng algas Bengalsi löögiväravaga, millele Patriots vastas samaga – 3:3. Bengalsi kaitse tegi uskumatut tööd, hoides Bradyt ohjes. Üks rünnak teise järel lõppes eikuskil. Ka Bengals ei suutnud kolmandal veerandil enamat kui löögivärav – 6:3.

Neljanda veerandaja alguses suutis Bengals korraks rünnaku käima saada ja BeenJarvus Green-Ellis jooksis touchdowni – 13:3. Patriots vastas löögiväravaga – 13:6. Ja siis pidas Bengalsi kaitse. 16 sekundit enne mängu lõppu lõikas Adam «Packman» Jones Brady söödu. Kõik! Bengalsi võit! Brady kaotas esmakordselt elus Bengalsile!

Baltimore Ravens alistas 26:23 Miami Dolphinsi ning AFC North divisjonis on kolmel satsil (lisaks Bengalsile ja Ravensile ka Cleveland Brownsil) 3 võitu, kaks kaotust., Pittsburgh Steelersil (0:4) on vaba nädal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles