Muhe video: suured poisid näitavad NFLis hämmastavat kiirust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NFLi suurte meeste tavalisse ampluaasse kuulub pildil nähtav võitlus, kuid vahel harva tuleb ka neil sprindikiirust demonstreerida.
NFLi suurte meeste tavalisse ampluaasse kuulub pildil nähtav võitlus, kuid vahel harva tuleb ka neil sprindikiirust demonstreerida. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliigas NFLis eduka debüüdi teinud Margus Hundi mängu taustal tasub heita pilk ka sellele, millega võivad väljakul üllatada mehed, kelle esmane roll on mängus just Hundi ampluaaga mängijaid pidurdada.

Kaitseliini keskmised mängijad liiguvad platsil üldjuhul vaid kümme meetrit ühele ja kümme meetrit teisele poole ning oma suure koguga on nende ülesandeks vastaseid blokeerida, mitte ise rünnakutel efektselt silma paista. Vahel juhtub aga nii, et pall satub suurtele meestele ootamatult sülle ning tee värava suunas on ootamatult vaba.

Sel juhul tuleb ka 150 kilogrammi ringis kaaluvatel mehemürakatel jalad kõhu alt välja võtta ja palliga punuma pista. Kui tanki meenutavatel meestel õnnestub pall vastaste värava alla või koguni väravatsooni viia, ootavad ees kestvad ovatsioonid nii publikult kui ka meeskonnakaaslastelt.

Vaata allolevast videost mehemürakate parimaid sooritusi NFLi väljakutel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles