Djokovic: Nadal väärib esireketi kohta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Käesolevast nädalast meeste tennisemaailma esireketi kohalt langenud Novak Djokovic kinnitas, et uueks esinumbriks kerkinud Rafael Nadal on esikoha vääriline.

Maailma endine ja praegune esireket pidasid eile Hiina turniiril maha finaalmängu, mille võitis kindlalt 6:3, 6:3 Djokovic. Serblasele oli see viimase viie aasta jooksul neljandaks Hiina turniiri võiduks. «See on kindlasti üks mu karjääri erilisemaid kohti ja turniire,» rääkis Djokovic pärast mängu reporteritele. «Tennis on viimastel aastatel muutunud järjest populaarsemaks ja siin on suurepärane mängida,» lisas hetkel tennisemaailma teine number.

Uuele esireketile jagus Djokovicil vaid kiidusõnu. «Ma pean Rafat õnnitlema. Ta täielikult väärib selle hooaja esireketi kohta. Ta on selle oma hämmastavalt hea vormiga ilma kahtlusteta ära teeninud,» lisas Djokovic.

Viimati oli Nadal meeste tennisemaailma esinumber 2011. aasta juulis. Hetkel lahutab Djokovici ja Nadali vaid 40 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles