Arsenali tähtmängija: suitsetamine oli viga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Wilshere.
Jack Wilshere. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal suitsetamast tabatud Arsenali keskväljamees Jack Wilshere tunnistas avalikult, et tegi tõepoolest suitsu ning see oli viga.

Pärast seda, kui Wilshere jäi klubis ühe fotograafi kaamerasilma ette sigaretiga seismas, väitis 21-aastane Arsenali pallur Twitteris, et tegelikult ta ei suitseta. Samuti tuli Wilshere välja avaldusega, et tegemist oli lihtsalt naljaga, kas ta julgeb suitsu käes hoida. Nüüd on noormees tunnistanud, et tegemist siiski ei olnud julgustükiga.

«Tegin vea, aga mängijad teevadki vigu. Ma ei ole suitsetaja. Rääkisin peatreeneriga ja ta küsis, mis juhtus. Selgitasin talle juhtunut, klaarisime asjad ära ning ta pani mu meeskonna koosseisus platsile. Loodetavasti suutsin talle tasuda,» selgitas Wilshere, kes lõi pühapäeval Inglise liiga mängus Arsenali 1:1 viigivärava West Bromwichi vastu.

Wilshere lisas The Guardiani veergudel, et rohkem ta suitsetamist ei proovi. «Ei, kindlasti mitte,» vastas Arsenali mängumees küsimusele, kas tema käitumine võib korduda.«Ma ei ole suitsetaja, seetõttu usun, et see oli mu viimane suits,» lisas Wilshere.

Wilshere on Arsenali ridadesse kuulunud 2008. aastast. Koduses liigas hoiab Arsenal hetkel liidrikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles