Itaalia jalgpallilegend võib MMil taas koondist esindada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Roma kapten Francesco Totti.
AS Roma kapten Francesco Totti. Foto: SCANPIX

2006. aastal Itaalia jalgpallikoondise koosseisus maailmameistriks kroonitud ja seejärel koondisekarjäärile punkti pannud (ametliku teate tegi ründaja 2007. aasta 20. juulil) legendaarne ründaja Francesco Totti võib taas koondiserüü selga tõmmata.

37-aastane Totti on olnud tänavusel hooajal AS Roma ridades suurepärases hoos ja Itaalia koondise peatreener Cesare Prandelli jälgib hoolsalt kogenud ründetuusa tegemisi, kirjutab ESPN Soccernet.

«Kui MM algaks 20 päeva pärast, siis ei oleks mingit kahtlust ja ma võtaksin Totti MMile kaasa,» teatas Prandelli. «Hindame kuu aega enne MMi tema füüsilist vormi, samas ei saa me unustada ka mängijaid, kes meile pileti finaalturniirile välja võitlesid.»

Väidetavalt on Totti ka ise koondise esindamisest huvitatud. AS Roma on Itaalia kõrgliigat alustanud tänavu suurepäraselt ja seni on võidetud kõik seitse kohtumist, Totti arvel on seitsme mänguga kolm väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles