Hoiatus Bale’ile: kui sa Ronaldoga hästi läbi ei saa, siis ootab ees katastroof

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (vasakul) ja Cristiano Ronaldo.
Gareth Bale (vasakul) ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi endine peatreener Harry Redknapp usub, et Gareth Bale’i elu ei saa Madridi Realis olema just kõige lihtsam ning võtmeküsimuseks saab läbisaamine meeskonna suurima staari Cristiano Ronaldoga.

Redknapp usub, et Bale peab esmalt Ronaldoga hästi läbi saama ja alles seejärel on tal võimalik tiimis edu saavutada. Vastupidisel korral ootab teda ees katastroof, vahendab Eurosport.

«Tema läbisaamine Ronaldoga on võtmetähtsusega. Kui jalgpalliväljakul lähevad asjad hästi, siis muu on lihtsalt väline müra,» sõnas Redknapp. «Tema suurimaks katsumuseks on astuda välja Ronaldo varjust.»

«Ronaldo on Madridis suur staar ja tõenäoliselt soovib ta lüüa kümnest karistuslöögist umbes üheksa. Gareth peab end tõestama ja selleks on vaja meelekindlust. Ta peab käituma vastavalt oma suurele hinnasildile, samas peab ta olema vastutustundlik ja kasutama oma võimalusi,» lisas Redknapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles