Bengalsi treener: Hunt pole pabistaja, ta saab hakkama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (paremal).
Margus Hunt (paremal). Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengalsi kaitsjate treener Mike Zimmer rääkis täna klubi kodulehel, et Margus Hunt sai pühapäevases NFLi mängus New England Patriotsi vastu korralikult hakkama.

Samas märkis Zimmer, et debüüt ei olnud hundi jaoks vaimses plaanis raske, kuna eestlane on varasemalt osalenud kergejõustiklasena suurvõistlustel ja seega pingega harjunud.

«Ta on osalenud juunioride MMil, seega ei olnud see mäng tema jaoks väga suur katsumus. Ta tegid väljakul osad asjad hästi, kuid samas on asju, mida meil on vaja edasi arendada. Tähtis on olukorrad lõpuni lahendada,» rääkis Zimmer. «Mingil hetkel jõuab ta olukorrani, kus ta ei tea, mida edasi teha. Peame jõudma aga olukorrani, kus tal tuleb kõik loomulikult välja.»

«Õppimisprotsess on alles pooleli. SMUs ei kasutanud ta oma käsi kõige paremini ja seal on võimalik kõvasti edasi minna. Esiteks ei pea ta nii palju palli jälgima, teiseks peab ta jälgima oma käte asendit, kolmandaks valima sobiva asendi ja neljandaks peab ta teadma, mida vastasega teha, kui ta vastase kätte saab,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles