Bramanis suurest kaotusest: meistriliiga kogemused on väga tähtsad

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audentses peatreener Riho-Bruno Bramanis ja Tarvo Erimäe.
Audentses peatreener Riho-Bruno Bramanis ja Tarvo Erimäe. Foto: Peeter Langovits

Eesti käsipallimeistrivõistluste neljanda vooru esimeses kohtumises alistas Aruküla SK võõrsil seni punktita olnud meeskondade duellis Audentese 40:24 (23:12). Võitjate resultatiivseim oli Rauno Esop kaheksa ja kaotajatel Karl Toom üheksa tabamusega.

Audentese peatreener Riho-Bruno Bramanis: «Meistriliiga kogemused on väga tähtsad ning Aruküla oskas selle kohe esimese veerandtunniga ära kasutada. Teisalt esitasime ka ise hooaja halvima partii. Viskasime üle 20 värava, mis on normaalne, aga meie vastu tehti lubamatult palju skoori. Olime täna kehvad, aga meilt ei tohigi kohe nõuda üle oma varju hüppamist.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv: «Kiirrünnakutega saime hästi hakkama, ent aga positsioonirünnak jättis soovida. Tegime alguses vahe sisse, ent ka pärast seda oleks pidanud maksimaalselt pingutama. Kõik mängijad peavad tõestama, et väärivad kohta põhikoosseisus.»

Tabeliseis: Põlva Serviti 6 (3st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 6 (3), HC Viimsi/Tööriistamarket 6 (3), Värska Originaal 4 (3), Viljandi HC 2 (3), Aruküla SK 2 (4), SK Tapa 0 (3), Audentes 0 (4) punkti.

Audentes – Aruküla SK 24:40 (12:23)

Audentes: Karl Toom 9, Andris Celminš 5, Ingmar Kasuk 3, Andero Kari 2, Tarvo Erimäe 2, Leander Kallas 1, Taavi Kallas 1, Ken-Kristjan Mäsak 1.

Aruküla SK: Rauno Esop 8, Mihkel Vaher 7, Kristo Salamatin 6, Rudolf Põld 6, Andres Pukka 5, Andre Sild 4, Siim-Oskar Oja 3, Kenneth Hütt 1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles