Beckham teenis karjääri viimasel aastal ligi 20 miljonit naela

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham pärast karjääri viimast mängu PSG eest.
David Beckham pärast karjääri viimast mängu PSG eest. Foto: SCANPIX

Möödunud kevadel jalgpallurikarjääri lõpetanud David Beckhami firma teenis karjääri viimasel aastal erinevate sponsorlepingute toel hiiglaslikku kasumit. Lisaks tegi inglane palgatööd Los Angeles Galaxy meeskonnas.

2012. aastal oli Beckham pidevalt väga nähtav, eriti tänu tema suurele osale Londoni olümpiamängude juures, kus ta mängis tähtsat rolli ka avatseremoonial. Kokkuvõttes sai tema firma Footwork Productions Ltd möödunud aastal üle 16,5 miljonit naela kasumit, millest Beckham endale 14,1 miljonit palgaraha võttis. Kusjuures samal ajal maksis Los Angeles Galaxy talle palka umbes neli miljonit naela.

Kokkuvõttes peetakse Beckhami vara väärtuseks umbes 165 miljonit naela. Maailma rikkaim sportlane on Telegraphi andmetel Tiger Woods 570 miljoniga.

Aastal 2013 mängis Beckham viis kuud Pariisi Saint Germaini ridades ning kogu Prantsusmaal teenitud palga annetas ta heategevuseks.

Ilmselt Beckhami sissetulekud seoses karjääri lõpetamisega oluliselt ei vähene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles