Poksiekspert: Haye suudab alistada mõlemad Klitškod

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Klitško
Vitali Klitško Foto: AFP / Scanpix

Poksiekspert Dennis Broadhurst usub, et WBA maailmameister David Haye suudab alistada teiste sarjade tiitleid hoidvad vennad Klitškod.

Broadhursti sõnul on Haye suuremateks plussideks raskekaallase kohta suurepärane kiirus, suur jõud ja hea jalgadetöö. Lisaks põikleb ta löökide eest kiiresti ära.

Kuigi Broadhursti sõnul paistis Vitali Klitško matšis aeglase Arreola vastu suurepärases vormis olevat, jäi ta Kevin Johnsoni vastu aeglaseks. Teatavasti peaks Haye aga Johnsonist mitu korda kiirem olema. Broadhurst ennustab, et matši toimudes võidaks Haye kohtunike otsusega 12 raundi järel.

Vladimir Klitško võib spetsialisti meelest ründefaasis suuremaid probleeme tekitada, kuid kaitses on ukrainlane nigelam. Kui Haye agressiivselt poksiks, võiks matš lõppeda varakult. Broadhurst ennustab, et Haye võiks Klitško nokauti lüüa kuuendas raundis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles