Rock alistas võõrsil Baronsi, Tallinna Kalev sai lisaajal jagu Raplast

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki mängijad Joosep Toome ja Vincent Simpson.
Tartu Rocki mängijad Joosep Toome ja Vincent Simpson. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna oli korvpalli Balti liigas võistlustules kolm Eesti klubi, kui Tartu Rock läks Lätis vastamisi sealse Baronsiga ning Tallinna Kalev võõrustas Tyco Raplat.

Rock alistas Baronsi 64:58. Rocki ridades jõudis 10 punktini neli mängumeest - Janar Talts (lisaks 9 lauapalli), Timo Eichfuss (lisaks 10 lauapalli), Vincent Simpson (lisaks 5 korvisöötu) ja Uros Lukovic. Baronsi resultatiivseim oli Agnis Cavars 18 silmaga.

Tallinna Kalev sai lisaajal 88:86 jagu Tyco Raplast. Kaido Saks tõi võitjatele 20 punkti, Reimo Tamm lisas 17 silma. Rapla edukaim oli 17 punktiga Martin Dorbek (lisaks 10 lauapalli, 4 söötu ja 6 vaheltlõiget), Andre Pärn lisas 15 punkti.

Mängude käik: 

Avaveerandi võitis Rock 20:14. Viis punkti on tartlastele toonud Timo Eichfuss ja Augustas Peciukevicius.

Teine veerandaeg: väljakul on käinud ka põlvetraumast taastunud Janar Talts, kes on kätte saanud 3 lauapalli, ent punktiarvet pole avanud. Avapoolaja võitis Rock 37:26. Uros Lukovic on Rocki kasuks visanud 7 punkti, sama palju on skoori teinud Peciukevicius. Vincent Simpson on lisaks 6 punktile andnud 5 korvisöötu.

Tallinna Kalev on Tyco Rapla vastu avaveerandil juhtimas 17:7, kui veerandaja lõpuni jääb veidi üle 3 minuti. Avaveerandi võidab Tallinna Kalev 29:15.Avapoolaja võidab Tallinna Kalev 48:35. Reimo Tamm ja Michael Hart on Kalevile toonud kumbki 12 punkti, Rapla edukaim on Kristjan Voolaid 14 silmaga.

Rock on pärast kolmandat veerandaega Baronsi vastu 50:42 juhtimas. 10 punktini on jõudnud Lukovic, Eichfuss ja Simpson. Taltsil on kirjas 8 punkti ja 8 lauapalli. Viimast veerandaega dikteeris samuti Tartu, võttes lõpuks 64:58 võidu.

Tallinna Kalev on enne neljandat veerandaega Rapla vastu juhtimas 63:51. Neljas veerandaeg lõppes 77:77 viigiga ning tuleb lisaaeg. Lisaajal sai 88:86 võidu Tallinna Kalev.

Mängude eel:

Balti liiga avamängus peaks Tartul täna rivis olema ka Janar Talts, kes ravis koondisemängus saadud põlvevigastust ja pole oma uue koduklubi eest veel väljakul käinud. Tõenäoliselt jääb Rocki poolelt kohtumisest eemale jalavalu käes vaevlev Marek Doronin. Eelmisel hooajal oli just Barons see, kes tartlased Balti liiga veerandfinaalis konkurentsist lülitas.

Rocki ja Baronsi kohtumine algab kell 18.30 ning Tallinna Kalevi ja Rapla mäng kell 19.00.

Postimees hoiab lugejat mängu käiguga kursis veerandaegade kaupa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles