Olümpiaboss Raju: medal oleks ime

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Raju
Martti Raju Foto: Peeter Langovits

Eesti Olümpiakomitee tippspordijuht Martti Raju tunnistab Postimehe Sotši kohtade arvutuse - 28 sportlast - õigeks: «Ühe koha võib juurde tuua mäesuusataja Tõnis Luik, kahevõistlejad võivad ühe koha kaotada, kui on kesised, rohkem ei muutu midagi. Murdmaasuusatajad saatku mängudele rahvast, palju saavad ja tahavad, meie kätt ette ei pane.»

Teenindavat personali võib Sotši lähetada sama palju kui sportlasi ja Raju sõnul Eestil seekord probleeme ei teki. «Mure oli siis, kui meie staarid tahtsid arvukalt hooldemehi olümpiale kaasa, aga praegu meil staare pole.»

Küsimusele, kas Eesti Sotšist ka mõne medali võidab, vastas Raju esmalt poliitiliselt korrektselt ja vene keeles: «Posmotrim (vaatame - toim). 23. veebruaril on mängude lõpetamine, siis loeme autasud kokku. Aga kui ausalt rääkida, siis medal oleks ime. Samas võivad meie sportlased tuua päris korralikke kohti. Eks talve algus näitab, kellel millised võimalused on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles